گرانترین نقاشیهای ایران و جهان

آیا گران‌قیمت‌ترین نقاشی‌های ایران و جهان را می‌شناسید؟

چهار نقاشی گران‌قیمت جهان

مناسبات اقتصادی در تمام حوزه‌های زندگی ما تأثیرمی‌گذارد. هنر نیز از این قاعده مستثنا نیست. قیمت‌گذاری آثار هنری در سال‌های اخیر، تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. گرچه این قیمت‌گذارینشان‌دهنده ارزش کلی یک اثر هنری نیست؛اما دانستن در مورد قیمت این آثار، به‌خصوصآن‌هایی که قیمت بالاتری نسبت به آثار دیگر دارند جذاب است. گرچه این ترتیب،مدام تغییر می‌کند و ثابت نیست، اما می‌توان با نقاشی‌هایی که در این رتبه قرار دارند، آشنا شویم.

مونالیزا

مونالیزا یا لبخند ژکوند، از معروف‌ترین آثار لئوناردو داوینچی نقاش شناخته شده ایتالیایی است. این اثر در موزه لوور پاریس نگهداری می‌شود. این اثر بیشترین ارزش بیمه‌ای را در آثار نقاشی دارد. مونالیزا در سال 1962 صد میلیون دلار ارزش‌گذاری شد. با توجه به تورم، در سال 2020، ارزش آن به 860 میلیون دلار رسید.

 

مونالیزا، لیوناردو داوینچی

 

سالواتور موندی 450

سالواتور موندی در ایتالیایی به معنای منجی جهان است. این نقاشی منتسب به لئوناردو داوینچی است. در این نقاشی، تصویر عیسی مسیح در حالیکه یک گوی شیشه‌ای در دست گرفته است، به تصویر کشیده شده است. این تابلو در حراجی کریستیز نیویورک به قیمت 450 میلیون دلار فروخته شد.

 

سالواتور موندی اثر داوینچی

 

کی ازدواج خواهی کرد؟

این نقاشی توسط پل گوگن نقاش فرانسوی در سال 1892 به تصویر کشیده شد. گوگن این نقاشی را در سفرش به تاهیتی کشید و دو زن تاهیتی را تصویر کرد. این اثر در سال 2015 به فردی ناشناس به مبلغی حدود 300 میلیون دلار فروخته شد.

 

کی ازدواج خواهی کرد؟، پل گوگن

 

ورق‌بازان

این تابلو که دو مرد را در یک کافه در حال بازی با ورق به تصویر کشیده است، توسط پل سزان نقاش فرانسوی، در اواخر قرن نوزدهم خلق شد. تقارن دو ورق‌باز و نوآوری‌های سزان در این اثر باعث شهرت آن میان هنرمندان شده است. ورق‌بازان در سال 2011 با قیمت 250 میلیون دلار به دولت قطر فروخته شد.